Безплатна доставка

за поръчки над 100лв.

гр. Пазарджик

ул. Никола Ламбрев 24

0894720573

Направи запитване

Пон-Пет 8:00 - 17:00

Оналайн сме 24/7

Въпроси и отговори

Как да проверим дали даден продукт е наличен?
Ако даден размер се изписва на нашия сайт, това означава, че е в наличност и може да бъде закупен, освен ако на страницата му не е посочено изрично обратното.

Как да изберем правилния размер на тениските или суичърите?
Под снимките на избрания модел се намира таблица с дължина и ширина на продуктите, въз основа на която можете да изберете правилния размер. Ако таблицата не е поместена там, можете да получите информация като зададете въпрос на e-mail адрес: [email protected] или на станицата с Контакти.

Как да получим повече информация за предлаганите продукти?
Можете да зададете въпрос на e-mail, формата за контакт тук или по телефона.

Как да направим поръчка?
Поръчка можете да заявите чрез нашия сайт, по телефона или e-mail. Телефон: 0894 720-573 e-mail: [email protected]

Какъв е общият срок за реализиране на поръчкатa?
Информация относно времето за реализация на поръчката е посочена при всеки един продукт. За всеки етап от реализацията на поръчката Ви информираме като изпращаме e-mail съобщение. Статусът на поръчката можете също така да проверите като влезете в индивидуалния клиентски профил. По изключение, срокът за реализация на поръчката може да бъде удължен до 14 дни – за такова закъснение незабавно ще Ви информираме по телефона или с e-mail. Внимание! Времето за реализация и доставка на поръчки не включва съботите, неделите и празничните дни.

Как да получим поръчаната стока и какви са разходите за доставка?
Начинът на доставка се избира по време на заявка на поръчката. Подробности за цените на доставка можете да намерите в раздел „Доставка“.

Можем ли да се уговорим с куриера за определен час за получаване на пратката?
За съжаление, нямаме възможност да уговаряме час за доставка на пратката до получателя. Ако държите на точно фиксиран час за получаване на пратката, свържете се с представител на куриерската фирма.

Можем ли да поръчаме продукти в други разцветки?
Всички цветове, налични в офертата ни за продажба, са изложени на сайта. Ако някоя разцветка не е представена на сайта, означава, че продуктът не е наличен в нашия магазин.

Можем ли да поръчаме продукти, които не присъстват в офертата на сайта fanatic.bg?
Да, можете!. Освен изложените в сайта продукти, Вие можете да откриете други предлагани от нас стоки на фейсбук-страницата ни тук. Ако няма в наличност даден размер, можете да проверите възможностите за евентуална доставка, като отправите запитване към нас.

Възможно ли е да променим поръчката или начина на плащане?
За да промените заявена поръчка, трябва да се свържете веднага с нас по телефон.

В какъв срок можем да откажем поръчания продукт?
Можете да анулирате поръчка като се свържете с нас по телефона, но не по-късно от края на деня на поръчка.

По какъв начин и за какво време става възстановяването на парите за върнат продукт?
Възстановяваме парите в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка на посочения номер на банкова сметка или чрез пощенски паричен превод.

logo

Лесно е и си заслужава

Или влез в профила си

Като кликнете върху Register или Регистрирайте се, Вие приемате Условията за ползване и Политиката за поверителност на fanatic.bg. Можем да Ви изпратим съобщения, касаещи Вашия профил и регистрация. Никога няма да Ви изпращаме непоискани маркетингови съобщения, без Ваше разрешение.

logo

Често ни посещаваш?

Или влез в профила си

Като кликнете върху Register или Регистрирайте се, Вие приемате Условията за ползване и Политиката за поверителност на fanatic.bg. Можем да Ви изпратим съобщения, касаещи Вашия профил и регистрация. Никога няма да Ви изпращаме непоискани маркетингови съобщения, без Ваше разрешение.

logo